2014-08-10 11:43:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Az ideális társról álmodozik

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ideális társról álmodozik, de az csak akkor jön el, ha helyet csinál neki a szívében. Amíg régi sértéseket ápol magában, képtelen lesz tisztán látni a helyzetét. Tanuljon meg megbocsátani és engedni! Akkor önnek is megbocsátanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A hétvégén rossz álmok gyötörhetik: lehetőleg ne egyen rakott káposztát vacsorára! Mostantól a Mars tüzeli párja kedvét: inkább az ágyban csatározzanak, mintsem mondjuk a konyhában. Hacsak nem fél különösebben a repülő csészealjaktól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Barátságos kedvében van, most bármilyen emberi kapcsolatát elmélyítheti, gyümölcsözővé teheti érzelmeiben. Még a rámenős, kötekedő embereket is megszelídíti, csak ne bánjon velük a saját eszközeikkel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Családi bajok borzolják kedélyét hétvégén, nem ártana talán kicsit engednie a gyeplőn, mert hozzátartozói már nem akarják tolerálni egyeduralmát. A Vénusz a jegyében kedvez a szépítő diétának, bőrápolásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Nap az ön jegyében jár, s ez arra ösztönzi, hogy értékelje, összegezze az elmúlt esztendőt. Ha valamiben nagy elmaradása van, vagy elégedetlen önmagával, akkor az ebből eredő frusztrációja gyomorbántalmakat okozhat. Örüljön a sikereinek is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hajlama van az őrlődésre, pedig a Fortuna asszony igen csak a kegyeiben jár most. Utazás, külföldi kapcsolatok révén sikeres lehet. A hosszú távú tervek kimenetele most még bizonytalan, ne adja fel, de éljen a mának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A párkapcsolat mostanában szinte csak korlátnak tűnik a szemében. Pedig a szabályokat az élet hozza, társa szócsöve ennek. Barátai tisztábban látnak, hallgassa meg a véleményüket! Fogai sürgős kezelésre szorulhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Mars erőt ad, és sziporkázóvá teszi hangulatát, ámde néha már paprikássá is. Hajlamos lehet mérgét szeretteire önteni, ami nem kedvez a családi békének. Választékosabb fogalmazással elkerülhető a békétlenség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha családi problémák gyötrik, itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba! Ha sikerül valakivel megosztani gondjait már félutat megtett a megoldás felé. Néha pedig az is elég, ha kibeszéljük a problémát, és az magától megoldódik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Társa veséjébe láthat, és nem biztos, hogy örül annak, amit ott talál. Ám semmilyen konfliktus nem feloldhatatlan, csak meddő szidalom helyett álljon elő építő, és betartható javaslatokkal. Sajna az illúzióknak az a sajátosságuk, hogy elillannak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A jegyében megtelő Hold a mai napon különös kalandokba viheti bele. A társasági életnek, az ünneplésnek, a szabadság megélésének napja, s éjjele jöhet el. Sátorozzon a szabad természetben! Vigye magával a gitárját és a barátait is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyszerre százféle dologba belevág, kapkod, sürög. A feladata az lenne, hogy fejlessze koncentráló és szervezőképességét, hogy el ne ússzon a teendőkkel. Bízzon az emberek segítőkészségében!

Napi horoszkóp

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: